söndag 31 januari 2010

Två stora steg

Du har börjat med tvåordsmeningar: "mamma där" (när du pekade på lampan), "hej mamma" och "mamma titta". Ända sedan mamma jobbade förra veckan har du kategoriskt vägrat att säga pappa... I morgon är det dags för arbetsdag två för mamma och alltså dag två för pappa och dig att vara hemma och mysa på!

I flera veckor har du stått utan att hålla dig i och du blir givetvis bättre och bättre på det hela tiden. I dag har du gått dina första steg! Du gick från pappa till mamma och sen tillbaka till pappa igen! Och hela tiden med ett leende - du är så fantastisk!

I går var Lucas och hans mamma och pappa här och lekte hela eftermiddagen och vi hade jättemysigt! I dag var vi ute på pulkapromenad i det härliga vintervädret. Men det var bitande kallt i kinden så det blev en kort promenad och en liten krypstund i snön.


4 kommentarer:

Sofia sa...

Nämen åh, fantastiska framsteg. Så mycket som händer med de små! Så roligt! Härlig ålder. I sommar lär det springas för fullt ute på gräset.
Kramar Sofia

Anonym sa...

MEN tjejen, vad duktig du är! Vad härligt att både mamma och pappa fick vara med och uppleva de första stegen!

Ska Siri till Droppen och visa upp sina framsteg något i veckan kanske? Vi kommer vara där på torsdag ev. även på onsdag.

Kram Marina P

Maria sa...

Underbart! Heja rop från Örebro.
Instämmer med föregående skribent, härligt att både mamma och pappa fick se de första stegen.

KRAMAR!

Pia sa...

Vad roligt, stora tjejen!

Kram från oss