torsdag 29 oktober 2009

Tre tänder och ett stort leende

Ojojoj! Det händer nya saker hela tiden, Siri. I dag åt du själv för första gången. Du har tidigare hållit i majskrokar och smörgåsrån och ätit, men när jag lagt bitar av mat framför dig har du mest kramat sönder dom och lekt lite. Men så kom det i dag ett magiskt ögonblick när du plötsligt stoppade ugnspannkakan i munnen! Mamma jublade och klappade händerna och du log så stort att du skrynklade ihop hela ansiktet.

Det är så du ser ut mest hela tiden Siri, du ler nästan jämt!

Du kan numera ställa dig upp mot möbler och väggar och du blir så nöjd med dig själv då så då kommer ett sånt där underbart leende. Och du är kaxig också, unga dam! När du står släpper du gärna ena handen - ibland båda. Fast då ramlar du snabbt, tur att din rumpa är blöjförsedd så dunsen inte blir så hård.

Du har också kommit på hur man kryper så nu gör du det oftare än ålar dig fram. När du är framme dit du ska så undersöker du nyfiket, ofta stående som sagt, du pillar och plockar. Ibland ramlar du och slår i huvudet men är snart på benen igen, du är en tålig tjej!

Tre till tänder har spruckit igenom, så nu har du sex stycken. Och när du ler så stannar världen, du är så underbart söt. Du är vårt fantastiska lilla charmtroll.

I veckan har vi lekt med Nellie, Valter, Lucas och Eric samt alla barnen på Droppen. I morgon blir vi nog hemma bara du och jag och vinkar (som du brukar få till) och klappar händerna (som du nog snart också kan) och sjunger om alla dina djur.

3 kommentarer:

Maria sa...

Åh så mysigt! Jag vill se ditt leende snart, Siri!

Marina sa...

Ja, du är alltid så glad Siri! Ditt leende är så härligt. Det var så kul att se dig krypa idag!

Kram Marina & Svea

Anonym sa...

Nu är farmor allt bra sugen igen. Beställde tid för audiens hos sessan sönd em, far kungen godkände! Mor drottningen var o fastnade för barnkläder!! Kram =O)