lördag 3 oktober 2009

Sju månader

Stora tös! I dag har du verkligen börjat tugga när du äter och det ser så roligt ut. Du jobbar med tungan också och ibland kom det ut lite mat. Du har också kommit underfund med det här med att gå. Du vill stå upp hela tiden och hålla mammas eller pappas händer och försöka gå, oftast på tå. Dagen började vi med babysim som vanligt på lördagar, det tycker du om!

I torsdags var vi hos din kompis Nellie, hon bor i samma kvarter som mamma växte upp i och vi gick promenad och visade Nellie mammas gamla hus. Mamma blev lite nostalgisk. I går åkte vi till Örebro och träffade Maja och hennes föräldrar. Vi hade en toppendag och fick jättefint höstväder att gå långpromenad i. Du sov när vi gick förbi de häftiga kossorna, men Maja såg dem.

Nu har du druckit en hel portion välling och jag tror att du har somnat nu. För första gången la jag ner dig i din säng utan att du sov. Du gör framsteg hela tiden och jag är så glad och stolt över att få uppleva dem tillsammans med dig och din pappa.

2 kommentarer:

Marina P sa...

Oj, vad det händer grejer nu Siri! Ser fram emot att snart träffa dig igen. Kram från Svea med mamma

Maria sa...

Vad härligt att du trivs i din säng! Det är så spännande att höra om alla dina framsteg. Du är en tuff och go tjej. Maja frågar efter dig och vi längtar till vi får se dig igen!