onsdag 22 april 2009

Undersökande händer

Du låg bredvid mig i morse och sparkade mot min mage och fäktade med dina små armar och ibland fick du tag på min näsa, mun eller top. Du log i sömnen och då pussade jag dig. Då tittade du med dina vackra, blåa ögon in i mina och log stort mot mig. Varje stund med dig är speciell och jag njuter!

Nu ligger du och sover och vilar inför besöket av mormor och gammelmormor. Jag hoppas de får se hur extra söt du är när du ler.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vi fick se det - det underbara fantastiksa leendet. Så underbart, det når ända in. Puss älskade Siri från mormor

Anonym sa...

Hej Siri!

Välkommen hit! Du har hamnat på en ganska konstig plats, vuxna människor beter sig som barn, men det är mest runtomkring dig som dom pratar sådär fånigt! Jag tror inte att dom gör så på jobbet... Och med tiden kommer dom att sluta med det och prata med dig på riktigt!
Vi var och hälsade på dig och mamma för några veckor sedan, det var mysigt! Du bajsade ner hela dig så du fick bada i handfatet till Ellens stora förtjusning!
Ellen gillar dig skarpt! Men hon har aldrig träffat en bebis förut så du får ha översende med att hon kramar dig så hårt...

Lilla fina Siri! Du har haft lyckan att komma till ett hem som är så fyllt av kärlek så det kommer du aldrig behöva sakna, och det är det viktigaste!
Hoppas vi ses snart igen!

Kramar från tant Anna