måndag 16 augusti 2010

Tårar och avsked

I dag började pappa jobba, det var första arbetsdagen för honom sedan mamma jobbade i februari. Nu skrivs ett nytt kapitel i våra liv, Siri, och det känns mycket starkare nu än när pappa började jobba efter att du kommit. Kanske beror det på att det lider mot höst..

När pappa åkt till jobbet gjorde vi frukost till oss och Charlotte och Kristian som är här på besök. De har varit hos oss och lekt nästan hela dagen också, jättemysigt! Både vi och pappa tycker att dagen gått väldigt fort. Tur för pappa, eftersom han längtade hem till sina tjejer!

När vi ätit kvällsmat och borstat tänderna fick du sitta i mammas knä och jag höll fast dig så hårt jag kunde medan dina tårar sprutade. Pappa höll ett stadigt tag om din hand och plockade ut en stor sticka ur din lilla tumme. Mamma önskar så mycket att jag kunde ta allt dit onda, kära Siri. Stackars, älskade barn. Men tapper och tålig som du är härdade du igenom proceduren och var snart vår glada Siri igen. Om du bara visste hur mycket jag älskar dig.

Inga kommentarer: