tisdag 25 maj 2010

Pratglad, charmig och underbar

Du pratar nästan hela tiden, Siri! Det är full fart på dig, du har lärt dig att klättra upp på stolen i ditt rum. Och på lite andra saker... Och samtidigt som det är full fart kan du sitta länge, länge och försöka knäppa knappar eller lägga små saker i större. Du kan skruva på lock och du gillar att gräva i sandlådan. I förra veckan fick du en jättefin traktor-bobbycar som är rolig - fast mest att tuta på.

Förra veckan åkte du, pappa och jag och köpte tre små kycklingar, en tupp och en höna. Redan dag två hade en av kycklingarna dött, så vi begravde den under björken bredvid hönsgården. De andra kycklingarna och tuppen och hönan mår bra och de har börjat vänja sig vid att du kommer gående mot dem och säger "kakakaka". Hönan har till och med låtit dig gå mellan sig och kycklingarna.

I morse var vi på sjukhuset för att mamma och pappa och ditt syskon som ligger i mammas mage är med i en studie där vårt kroppsfett mäts. Doktoranden kom av sig när han förklarade detaljer om studien för mamma och pappa för att du är så söt.

Till kvällsmat i dag hade pappa lagat laxwok och du åt nog en lika stor portion som pappa och jag fick i oss. Och du åt allt själv, med din rosa lilla sked. Jag är så stolt över dig, du är världens härligaste! Om bara några veckor får mamma och pappa spendera massor av tid tillsammans med dig (och ditt lilla syskon), mamma ska bara jobba lite drygt fyra veckor till.

Inga kommentarer: